RUS:ens framtidsforum 2024

Framtidsforum är en mötesplats för samtal och inspiration kring Örebro läns utveckling. I år är temat: Tillsammans startar vi AI-resan. 

Välkommen till Partnerskapet för regional utvecklings höstmöte. I år kallar vi det RUS:ens framtidsforum och vi arrangerar det tillsammans med Örebro universitet som också är platsen för dagen.

Har du just startat din AI-resa? Eller är AI en del av din vardag? Oavsett behöver vi som län ta klivet på det här tåget. Universitetet bidrar med forskningsperspektivet, från kommuner och USÖ kommer praktiska exempel och AI Sweden ger oss verktygen.

Min rekommendation är att du avsätter minst en timma till det material arbetsgruppen och AI Sweden förberett för oss. Det gör att dagen blir mer givande för dig.

Tanken är att vi alla ska lämna universitetet på kvällen den 29 augusti fyllda av energi och har med oss några konkreta idéer att ta med hem. Kanske kommer idén tillbaka till universitetet, kanske utvecklar ni vidare på hemmaplan. Resan börjar vi i vilket fall tillsammans.

Förberedelser
Vår rekommendation är att du avsätter minst en timma till det material arbetsgruppen och AI Sweden förberett för oss. Det gör att dagen blir mer givande för dig. Länkar kommer här när det närmar sig.

Målgrupp
Inbjudna politiker, tjänstepersoner, representanter för näringsliv, organisationer, ideell sektor och myndigheter som är viktiga aktörer för regionens utveckling.

Kontakt
Vid frågor om dagen kontakta Susanne Rosendahl, susanne.rosendahl@regionorebrolan.se 




Tillfällen

   

Titel: RUS:ens framtidsforum 2024
Startdatum:
Slutdatum:
2024-08-29 08:30
2024-08-29 20:30
Plats: Musikhögskolan, Örebro universitet
Ansvarig: Susanne Rosendahl
Lediga platser: 55
Sista anmälningsdag: 2024-08-19